Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала, як виглядала у дитинстві: Заливако сподобається

Анна Богдан стала відомою та популярною завдяки участі у романтичному шоу "Холостяк", де мала змогу знайти своє кохання та боротися за увагу і прихильність головного героя.

Історія Анни на шоу була досить цікавою та непередбачуваною, оскільки дівчина спочатку досить сором’язливо поводилась і не проявляла жодної ініціативи на адресу Заливако, але з часом всі її затиски кудись подалися. Оскільки дівчина відчула, що холостяк до неї не байдужий.

Анна Богдан з Мішею Заливако

Так, після побачення в скайпі, в той період коли Аня захворіла на Ковід, зародило в обох якісь особливі почуття та емоції. І саме після нього і після того, як дівчина повернулась на проєкт, вона почала поводити себе інакше. Богдан проявляла свою зацікавленість та свої почуття, що дуже сподобалось Михайлові та він не стримував своєї закоханості. В той період Анна почала частіше ходити на побачення та бачитись з Мішею, їхні розмови та жарти лише розпалювали вогник в їх серцях.

Тому, на фіналі, попри свої почуття до Юлі Зайки, холостяк серцем обрав Анну Богдан. Відразу після проєкту пара почала жити разом і налагоджувати свої стосунки в досить екстремальних умовах, адже виходити разом на публіку їм не можна було. Тому, перші кілька місяців пара грала у конспіраторів, що додавало особливої магії в їхні відносини.

Та на жаль, влітку 2022 року пара вирішила розлучитися, а справжня причина такого рішення досі залишається таємницею. Але це рішення двох дорослих людей, які знають, як їм буде краще.

Та зараз Аня досить активно веде свій instagram профіль, де залюбки ділиться всіма подіями свого життя. Так, нещодавно дівчина продемонструвала, який вигляд мала у дитинстві.

Анна Богдан у дитинстві

Аня показала архівне фото, де вина у домашній атмосфері сидить на кріслі у туфлях на підборах. Варто сказати, що довгі та стрункі ноги у дівчини з дитинства. А щодо зовнішності, то Анна майже не змінилась.

Схожі статті