Холостяк-12 Україна – хто покинув шоу в 11 випуску від 6 січня 2023 року: “Вона дуже закомплексована”

Стало відомо, хто покинув шоу Холостяк-12 в 11 випуску від 6 січня 2023 року. Щоб дізнатися ім'я учасниці, яка вилетіла, ознайомтеся з нашою статтею.

Хто покинув Холостяк-12 вже відомо. Алекс Топольський провів багато часу з родинами учасниць, і познайомився з невідомою стороною кожної з дівчат. І хоча аудиторія зробила власні висновки про те, хто має піти з романтичного проєкту, головний герой зміг здивувати вибором. На цей раз за проекту пішли Марина Голд та Саша Погорєлова.

Хто покинув Холостяк-12

Алекс Топольський
Хто покинув Холостяк-12

Так, найбільш резонансним було знайомство Алекса з сім’єю учасниці Марини. Справа в тому, що дівчина дуже соромилася і намагалася відокремитися від справи усього життя її батька — ферми. Це дуже не сподобалося глядачам, які одразу ж почали ділитися думками про те, що це може стати вирішальним моментом у стосунках дівчини та головного героя.

Хто покинув Холостяк-12

Власне, так і сталося. Алекс заявив, що не хоче будувати стосунки з дівчиною, яка не визнає свого минулого і соромиться найближчих людей у її житті.

Інші ж вирішили, що Олександра Погорєлова витрачає забагато екранного часу і це стає шоу однієї акторки. До речі, знайомство Алекса з батьками дівчини пройшло вельми погано, адже вони не захотіли йти назустріч, а замість них прийшли друзі дівчини.

Хто покинув Холостяк-12

Олександра була дуже засмучена і головний герой її дуже підтримував. Однак, передчуття не обманули глядачів, і Алекс вирішив попрощатися із Олександрою, аргументуючи це тим, що “без минулого немає майбутнього”.

До знайомства з батьками Алекса готуються Катя та Олександра. На обидвох чекає неймовірний досвід, а глядачі незабаром дізнаються, хто ж зміг підкорити серця дванадцятого холостяка.

Схожі статті