Без макіяжу, зачіски та заробітку. Лідія Таран розповіла з Франції, які гроші отримує: “Всі ці сто тисяч”

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран, яка евакуювалася у Францію після початку повномасштабної війни в Україні розповіла про соціальні виплати.

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран дала ексклюзивне інтерв’ю для “Квартири Варди”, в якому розповіла про своє життя у Франції, де зараз знаменитість проходить навчання та виховує свою дочку від Андрія Доманського Василину.

Лідія Таран розповіла про соціальні виплати

Лідія Таран
Лідія Таран розповіла про соціальні виплати, які отримує у Франції

Так, знаменитість вперше зізналася, на які саме виплати може розраховувати її родина. Зокрема Лідія зізналася, що вона оформлена у Франції, як іноземна студентка, а її дочка отримує фінансову допомогу, як дитина.

“Тут усе дуже залежить від складу сім’ї. Тому що платять за окремі гроші на дитину. Якщо в тебе одна дитина – це одна сума, дві дитини — це інша сума. В мене одна і велика. Тобто вона велика, а гроші я на неї отримую просто як за дитину. А вона в мене вже доросла. Тут купа нюансів. А це платить організація з допомоги емігрантам-біженцям. Поруч з тим, вони ще дають соцпакет. Якщо в тебе допустимо троє дітей, ти отримуєш гроші окремо на це. Якщо в тебе пенсіонер — це окремо. По безробіттю… Ця французька бюрократична машина збудована назагал так, що сто тисяч мільйонів біженців, які останні роки приїхали, це називається соціально-правова держава. Вони мають змогу якось так налагоджувати життя, отримуючи соціальне житло, що вони не працюють”

Варто відзначити, що в ефір Лідія Таран вийшла майже без макіяжу та без зачіски. Втім, телеведуча навіть у домашньому образі виглядала неймовірно. Знаменитість встигла засвітити і умови, в яких вимушена проживати останній рік.

Нагадуємо, що Лідія Таран обрала саме Францію через те, що проходила навчання в університеті, і цей вибір був для неї найбільш зручним.

Схожі статті