39-річна Джамала вперше наважилася показати “сестру від іншої мами”: “Як добре, що ти народилася”

Знаменита українська співачка Джамала оприлюднила архівні фотографії, на яких показала таємничу дівчину з темним волоссям. Ким вона доводиться артистці?

Знаменита українська співачка Джамала вельми рідко показує своїм шанувальникам рідних їй людей. Втім, в особливі дні та свята навіть знаменитості стають дуже сентиментальними, і діляться з публікою своїми переживаннями, почуттями, емоціями. І часто ці публікації супроводжуються саме архівними кадрами, які додають ностальгії та спогадів про світле минуле.

Джамала з обіймів Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні
Джамала вперше наважилася показати сестру від іншої мами

Джамала вперше наважилася показати сестру від іншої мами

Наприклад, нещодавно Джамала оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька фотографій з дуже близькою для нею людиною. Артистка публічно назвала дівчину, яка зображена на фото “sister from another mother” (сестра від іншої мами).

Джамала вперше наважилася показати сестру від іншої мами

Імовірніше за все, даний вислів не варто сприймати буквально, адже в англійській мові це може бути усталеним виразом, який означає “дуже близька, краща подруга”.

Ці фотографії з’явилися не просто так, адже співачка привітала свою товаришку з днем народження. Також вона додала “добре, що ти народилася” — це також усталений вираз, який використовується у тому числі татарами при привітанні з днем народження, щоб виразити свої найщиріші та найтепліші почуття до людини. Зараз між подругами є відстань, адже героїня нашої статті емігрувала до Європи.

Втім, Джамала дуже багато подорожує, і тому немає сумнівів, що жінки мають можливість спілкуватися особисто.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні артистка першою рушила у концертний тур, метою якого був збір коштів на благодійність.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".