Віктор Павлік показався з лижами в горах, а молода дружина 57-річного співака вразила реакцією: “Мій дідусь”

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на зимові свята рушив зі своєю родиною на горнолижний курорт. Зіркова пара поділилася ексклюзивними кадрами.

Як відомо, у знаменитого українського музиканта Віктора Павліка та його четвертої дружини Катерини дуже велика різниця у віці. Втім, це ніколи не було проблемою для пари. Концертна директорка захоплювалася творчістю музиканта ще з дитинства, а ставши молодою дівчиною, закохалася в нього до безтями. Їхня історія стосунків насправді дивовижна і незвичайна. Неодноразово Репяхова розповідала про те, як їй вдалося змінити життя Віктора Франковича, який після 2010-го був глибоко нещасливою людиною.

Родина Віктора Павліка рекламує одяг
Віктор Павлік показався з лижами в горах

Однак, правду про стосунки з новою обраницею Павліку доводилося тривалий час приховувати через сина, який боровся за своє життя. 3 роки тому Павло Павлік помер від саркоми, а Віктор Франкович назавжди пішов з родини і побрався з красунею Катериною. Незабаром вона народила йому сина Михайлика, який став відрадою для музиканта і приніс велике щастя у його життя.

Віктор Павлік показався з лижами в горах

Зараз подружжя насолоджується сімейним життям, виховує маленького сина, працює і багато подорожує. Наприклад, нещодавно родина рушила до Карпат. І, звісно, блогерка активно публікує контент з відпочинку.

Віктор Павлік показався з лижами в горах

Нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як її коханий чоловік Віктор Франкович позує з лижами в горах.

Катя вирішила додати перчинки та пожартувала, назвавши свого чоловіка “дідусем”. Це не просто гумор, а відсилка до нещодавнього скандалу блогерки зі своєю підписницею, яка почала активно поливати пару брудом через їхню різницю у віці.

Схожі статті