Залишилась без чоловіка і без доньки: колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу забрав у співачки спадкоємицю

Відомий турецько-український бізнесмен Мурат Нвлчаджиоглу здивував мережу новими кадрами з відпочинку, на яких засвітилася і його дочка Софія.

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу Софія досить багато часу проводила в Туреччині серед сім’ї свого батька.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу забрав їхню дочку до Швейцарії

Бізнесмен постійно ділився спільними кадрами зі спадкоємицею, і варто відмітити, що саме війна змінила формат їхнього спілкування, адже раніше вони бачилися лише на канікули, а увесь інший час зірковий батько спілкувався з дочкою по відеозв’язку.

Мурат Налчаджиоглу забрав дочку до Швейцарії

Наприкінці осені стало відомо, що Ані Лорак опинилася зі своєю дочкою в Іспанії, де знаходилася досить довго. Софія припинила з’являтися в компанії свого батька, тож преса прийшла до висновку, що ситуація в родині змінилася.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу забрав їхню дочку до Швейцарії

Втім, у зимові канікули Софія знову проводить час разом з родиною свого рідного батька. Нещодавно Мурат поділився кількома новими публікаціями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, з яких стало відомо, що він разом зі своєю нареченою Лілією, падчеркою та рідною дочкою рушив на відпочинок до Швейцарії.

Нагадуємо, що офіційною причиною для розлучення Ані Лорак та Мурата послужили численні зради турецького красеня. Пара 2 роки не жила разом, а потім офіційно розірвала шлюб. Після розриву Софія залишилася жити з матір’ю у підмосков’ї, а тим часом Мурат тривалий час не міг налагодити спілкування з дочкою через проблеми з документами. Подейкують, що під час повномасштабної війни в Україні, не тільки Софія ховалася в Туреччині, але і сама Лорак.

Схожі статті