Вагітна Настя Каменських показала округлий живіт та вразила неймовірною новиною: “Ура! Буде хлопчик”

Знаменита українська співачка Настя Каменських засвітила округлу фігуру та заінтригувала мережу можливим поповненням в сім'ї. Усі деталі в статті.

Як відомо, позаминулого року Настя Каменських та Потап дали декілька ексклюзивних інтерв’ю, в яких розповідали про своє сильне бажання стати батьками. Саме тому фанати зіркового подружжя з нетерпінням чекали на імовірну новину про поповнення.

Після початку повномасштабної війни в Україні Настя та Потап опинилися за кордоном, де перебували більше, ніж півроку. Після прибуття співачки на батьківщину фанати звернули свою увагу на зміни у її фігурі.

Настя Каменських вийшла в люди з животом і вразила новиною

Втім, Настя спростувала новину про своє цікаве положення. Але фанати не хочуть вірити у те, що вони знову не дочекаються на щасливу новину від пари.

Вагітна Настя Каменських показала округлий живіт

Нещодавно Настя оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому постала у вільному светрі. Фотографія носить святковий характер, але користувачі мережі, звісно звернули увагу саме на імовірні ознаки цікавого положення артистки.

Тож у коментарях під публікацією Насті Каменських можна знайти безліч запитань та здогадок стосовно вагітності.

Вагітна Настя Каменських показала округлий живіт

Артистка як завжди ігнорує подібні висловлювання, як і основну масу інших коментарів.

Нагадуємо, що після повернення Потапа до України навколо зіркового подружжя активно ширяться чутки про їхне можливе розлучення. І хоча пара нещодавно засвітилася разом на корпоративі, користувачі мережі все одно тривожаться щодо майбутнього пари.

Тим часом ні Настя Каменських, ні Потап поки що не давали жодних розгорнутих коментарів стосовно особистого життя. Хіба що співачка розповіла, що у такий складний період для обох, вони намагаються якомога більше підтримувати одне одного.

Схожі статті