“Ти подобаєшся мені”: усі жінки Віктора Павліка, яким він говорив цю фразу до шлюбу з молодою блогеркою

Особисте життя відомого володаря сердець українських жінок, знаменитого співака Віктора Павліка завжди було дуже насиченим, виконавець мав чотири шлюби

Пісня “Ти подобаєшся мені” – чи не найпопулярніша з репертуару відомого в Україні виконавця Віктора Павліка. Не дивно, адже жінок, яким він казав ці слова, у житті співака було предостатньо. Павлік чотири рази був одружений – усі жінки були його музами та ідейними натхненницями.

Віктор та Лідія

Зі своєю першою дружиною Лідією Віктор Павлік одружився зовсім юним. Співаку тоді було вісімнадцять років. У подружжя народився син Олександр, якому зараз уже майже сорок років. Він одружений, має сина, став артистом, який пішов стопами батька.

Віктор та Світлана

Зі Світланою Віктор зустрічався ще будучи одруженим. Ба більше – коли пара закрутила роман на світі не було навіть сина Віктора Сашка.

Світлана з Віктором прожили разом вісім років, пара була одружена.

У 1995-му Віктор Павлік розійшовся зі Світланою. У подружжя народилась донька Христина, яка пішла геть не в батька: вона зовсім непублічна. Відомо, що має сина.

Віктор та Лариса

Аж наприкінці дев’яностих років у Тернополі, у місцевій філармонії Віктор познайомився зі своєю третьою дружиною. Її звати Лариса Созаєва.

Жінка танцювала в ансамблі, коли пара познайомилася. Вони одружилися, у 2008-му розлучилися, а потім, через чотири роки, знову одружилися. Та попри всі спроби, жити разом вони не змогли. У 2016-му подружжя порвало стосунки.

Незважаючи на негаразди, у сімї народився Павло, який, на жаль, помер у 22 роки після довгої боротьби з тяжким недугом.

Син Павло
Син Віктора Павліка Павло

Третя дружина Павліка розповідала, що з його четвертою Павлік почав зустрічатись ще будучи у шлюбі.

Віктор та Катерина

Четверта кохана – це концертна директорка співака, яка молодша від нього на 28 років.

Катерина була прихильницею Павліка. Майбутні чоловік та дружина жили в сусідніх номерах готеля.

Віктор та Катерина одружилася три роки тому. 15 червня 2022-го в них народився син Михайло.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.