Українські зірки, які святкують по два Різдва: Тіна Кароль, Осадча і Горбунов та Леся Нікітюк

У зіркових родинах нашого шоубізу, як і в багатьох українських родинах, відбувається плавний перехід до по-новому визначених дат різдвяно-новорічних свят

Цього року неабиякого шуму наробили повернення до святкувань новорічно-різдвяних свят за старим стилем. Чи не в кожній родині виникало запитання: коли святкувати Різдво або День Святого Миколая. Хтось, не боячись змін, різко перейшов на новий-старий лад, хтось – святкує ще по-старому. Поширеним став варіант подвійного святкування щонайменше Різдва. У родинах так плавно пробують вносити зміни у традиційні свята.

Українські знаменитості – не виняток. Хто із зірок двічі святкував Різдво?

Тіна Кароль

25 грудня у сторіз на своїй сторінці в інстаграмі співачка опублікувала кілька коротких роликів. У відео вона показала, як разом із сином готувалася до свята. Сім’я готувала курку та салат.

А сьомого січня зірка показала святковий стіл своєї мами. У сторіз з’явилися світлини традиційних різдвяних страв.

Юрій Горбунов і Катя Осадча

Подружжя так само цьогоріч відзначали Різдво два рази – і 25-го грудня, і 7-го січня.

Сім'я Катерини Осадчої та Юрія Горбунова
Сім’я Катерини Осадчої та Юрія Горбунова

25-го грудня пара привітала шанувальників зі святом та закликала не падати духом.

“З Різдвом Христовим і прийдешніми святами! Минулого року напередодні свят ми писали, що віримо в різдвяні дива, загадували бажання на 2022 рік, просили щастя, пригод, нових можливостей…», – написали чоловік та дружина в Інстаграмі.

А сьомого січня подружжя опублікувало світлину з-за святкового столу: Катя та Юрій – у вишиванках, поряд – діти у білих футболках.

Леся Нікітюк

Двічі святкувала так само і відома українська телеведуча Леся Нікітюк. Вона показала це своїм підписникам на сторінці в Інстаграмі.

25-го Леся привітала підписників зі святом Різдва.

А 7-го числа українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала зустрічати Різдво за юліанським календарем на Івано-Франківщину, у Косів.

Схожі статті