Яка різниця у зрості Юрія Горбунова і Каті Осадчої в сантиметрах: зіркове подружжя без комплексів

Відомі українські телеведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов ще більше полюбилися глядачам, у якості подружньої пари. Втім, інколи фанати звертають увагу на різницю у зрості зірок.

Глядачі неодноразово могли помітити, що Юрій Горбунов помітно нижчий за свою зіркову дружину. Втім, знаменитості не вважають це недоліком, і активно знімаються разом, так що різниця  у зрості не є ні для кого секретом.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча
Яка різниця уже гості Катерини Осадчої та Юрія Горбунова

Ба більше, телеведуча не забороняє собі одягати високі підбори для виходів на сцену та світських вечорів, а Юрій Горбунов ніяким чином не намагається візуально виправити ситуацію, що склалася.

Яка різниця у зрості Юрія Горбунова і Каті Осадчої

Як виглядає тесть Юрія Горбунова? Катя Осадча вперше показала свого батька
Яка різниця у зрості Юрія Горбунова і Каті Осадчої

За даними, які надає Вікіпедія, зріст Юрія Горбунова становить 168 сантиметрів, а його дружина вище за нього на 14 сантиметрів.

Варто зазначити, що зі своїми параметрами Катя успішно увійшла в модельний бізнес і навіть затрималася там на декілька років. Втім, згодом майбутня зірка українського телебачення зрозуміла, що хоче піти шляхом журналістики, і зробила усе необхідне, аби ця мрія перетворилася на реальність.

Колишня дружина Юрія Горбунова Людмила була приблизно одного зросту з ним. А от Катя не зраджує своїм звичкам, адже її колишній чоловік Олег Поліщук також не відрізнявся статністю.

Нагадуємо, що декілька днів тому Катя Осадча та Юрій Горбунов потішили своїх шанувальників свіжим сімейним фото, яке зробили на Різдво. Зірки показали не тільки своїх маленьких синів Івана та Данила, але і старшого сина телеведучої Іллю. Як з’ясувалося, нащажок зірки успадкував від неї високий зріст.

Цілком імовірно, що Іван та Данило підуть по стопах старшого брата і також будуть дивувати глядачів в Цілком імовірно, що Іван та Данило підуть по стопах старшого брата і також будуть дивувати глядачів в майбутньому.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".