Була “дошка-плоска”, а стала володаркою “шарів”: Оксані Марченко не вдалося приховати пластику вище пояса

Оксана Марченко завжди була досить обговорюваною особистістю, оскільки вона досить часто змінювала свою зовнішність. Та інколи досить кардинально, що це викликало багато коментарів, як позитивних, так і негативних.

Нині Марченко є втікачкою та зрадницею, оскільки саме її чоловік Медведчук, який є кумом путіна, став головним політичним зрадником. Та, на щастя вийти сухим з води йому не вдалося. І якби зараз це не звучало, саме завдяки його гнилій натурі, Україна змогла повернути додому бійців “Азовсталі”.

Марченко з Медведчуком

Та сама ж Оксана після арешту свого благовірного, швиденько втекла з території України, та ще й нахабно просила звільнити чоловіка. Ці відеозвернення дуже розлютили українців, тому, тепер дорога “додому” для екс-улюблениці публіки закрита назавжди.

В раніше жінка була зіркою каналу СТБ та навіть натяку не було на зраду, оскільки вона настільки захоплювалась талантами українців. Тож, Марченко багато років була незмінною ведучою шоу “Х-Фактор” та “Україна має талант”.

Кожного нового сезону у зовнішності Оксани відбувалися зміни, то губи ставали більшими, то вилиці більш виділені, то колір волосся. Всі знали, що жінка звертається по допомогу до пластичних хірургів.

Різниця до і після пластики Марченко

Але найбільшу увагу привертали різко збільшені груди Оксани. Колись, жінка намагалась приховати свій маленький розмір грудей. Але після пластики вище пояса, ведуча полюбила сукні з декольте, яке демонструвало збільшені форми Марченко. Та й сама вона ніколи не приховувала, що не раз зверталась за удосконаленням до хірургів. І це дуже помітно на фото порівнянні.

Тож, якщо з грудьми у ведучої все вдалося, то про останній досвід пластики обличчя, можна лише висловити їй співчуття. Адже тепер Оксана навіть не може нормально спати, можливо, таким чином спрацював всесвітній закон карми?

Схожі статті