“Це так виглядає Місіс Світу?”: Камалія публічно пояснила, чому на її обличчі з’явився сильний набряк

Відома українська співачка Камалія натрапила в мережі на критику свого зовнішнього вигляду та поквапилася пояснити, що з нею сталося. Усі деталі в статті.

Життя знаменитостей дуже непросте, і одна з основних причин — постійна увага публіки та преси до будь-яких змін, що відбуваються з зірками. Вони “мають” виглядати бездоганно, слідкувати за фізичною формою, своєю поведінкою, не давати волю емоціям, тощо. Інакше можна натрапити на серйозну критику, яку майже неможливо зупинити.

Камалія пояснила, чому на її обличчі з’явився набряк

Камалія ж попри те, що є знаменитою виконавицею, ще й носить титул “Місіс Світу-2008”, і як з’ясувалося, її фанати про це не забули, і навіть нагадали артистуі про це зовсім нещодавно.

Героїня нашої статті оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фото, які були зроблені під час відпочинку з чоловіком Мохаммадом Захуром та доньками Арабеллою та Мірабеллою.

Деякі користувачі помітили, що у Камалії присутній сильний набряк на обличчі, про що вони поквапилися дати знати зірці. Але вона пояснила, що це пов’язано з екіпіровкою не горнолижному курорті, адже усе не так просто, як виглядає. Тим часом зірці нагадали, що так Місіс Світу не виглядають.

Камалія пояснила, чому на її обличчі з’явився набряк

Ба більше, у коментарях можна знайти різноманітні здогадки щодо причини такого стану артистки. Хтось підозрює, що Камалія користується послугами косметологів, що і призвело до такого ефекту, інші ж вважають, що у зірки можуть бути проблеми зі здоров’ям.

Деякі фанати встали на захист виконавиці і почали активно давати відсіч хейтерам. Варто відмітити, що сама співачка дуже спокійно реагує на критику і не поспішає видаляти коментарі, як це зазвичай роблять її зіркові колеги.

Схожі статті