Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун не отримав мільйон від СТБ: “Виплачується частинами”

Відомий український шеф-кухар, а також улюбленець фанатів програми "МастерШеф" Олександр Цвігун вперше розповів, чи отримав він виграний мільйон.

Як відомо, ще до початку повномасштабної війни в Україні переможцем усіх сезонів у франшизі “МастерШеф” став Олександр Цвігун. Перемогу йому пророкували досить давно, і як з’ясувалося, юнак повністю виправдав очікування своїх фанатів та глядачів, ставши тріумфатором.

За правилами програми, після перемоги він мав отримати мільйон для подальшого розвитку.

Нещодавно кулінар та ресторатор дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, чи отримав виграні гроші, і на що планує їх витратити.

Олександр Цвігун не отримав мільйон від СТБ

Олександр Цвігун розповів, чи отримав виграні гроші від телеканалу СТБ

Так, Олександр зізнався, що усю суму йому досі не виплатили. Однак, гроші він отримає частинами, а отже хвилюватися за найкращого учасника “МастерШеф” не варто.

“Ця сума виплачується частинами. Частину грошей я витратив на відновлення батьківського дому в Ірпені. У планах частину грошей направити на навчання. Коли закінчиться війна, хочу поїхати на стажування до знаменитих шефів”, —зізнався кулінар.

Також молода людина розповів, що робота у фіналі йому далася дуже нелегко, адже він готував у всю ніч. Втім, на перемогу він не розраховував, а просто отримував насолоду від самого процесу і від пройденого шляху.

Зараз Олександр Цвігун займається експериментальною кухнею у ресторані у Львові і веде закритий образ життя. Шеф неактивний в соціальних мережах, а тому його фанатам залишається лише створювати акаунти, на яких час від часу з’являється інформація про діяльність кухаря. Весною 2022-го юнак розповів про події, які довелося пережити його родині під час повномасштабного вторгнення.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.