Стала аристократичною панянкою: екс-дружина Остапчука Христина Горняк показала своє розкішне життя в Австрії

Христина Горняк є досить відомою жінкою у інтернет-просторі, оскільки вона колишня дружина телеведучого та шоумена Володимира Остапчука, з яким, зовсім нещодавно обірвала всі зв'язки.

Горняк познайомилась з Володимиром коли він ще перебував у стані розлучення з першою дружиною Оленою Войченко, тоді у шоумена був складний період і підтримку та натхнення він знайшов саме у Христині. Але досі багато хто вважає жінку розлучницею, хоча це зовсім не так, оскільки по факту, процес розірвання шлюбу – вже свідчить про те, що люди вільні. Та все ж таки, думки з цього приводу розділяються.

Христина Горняк

Володимир та Христина прожили у шлюбі 2 роки, за час спільного життя вони часто подорожували та активно проводили час разом і здавалися дуже щасливою парою, яка просто насолоджується один одним та життям.

Але, в якийсь момент все пішло зовсім не за сценарієм красивого кохання. Партнери почали уникати зустрічей один з одним, припинили робити сімейний контент, не вітали один одного зі святами та згодом оголосили про розлучення. Шкода, що часто гарні пари зовні не відповідають цій картинці зсередини.

Христина і Володимир

Та зараз Горняк живе в Австрії вже другий місяць, там жінка орендує квартиру та активно спілкується зі своєю аудиторією. Так, Христина часто відповідає на питання своїх підписників та досить часто показує, як вона живе, що робить, куди ходить та загалом, як переживає розрив з Остапчуком.

Аристократизм Христини

Та днями Жінка мала змогу відчути себе аристократкою у Відні. Певно вона завітала до ресторану та замовила якусь особливу страву й, звісно, зняла коротке відео для сторіс instagram та написала, що відчуває себе справжньою аристократкою. Та дійсно страва виглядала настільки вишукано, що процес поливання її  соусом – заворожує.

Таким чином Христина нині проживає своє нове життя в Австрії та намагається радіти кожній дрібниці. Адже саме вони й роблять наше життя повноцінним та яскравим.

Схожі статті