Як виглядали брати Кличко у 90-ті: товаришували з Гордоном та носили однакові модні зачіски (ФОТО)

Брати Кличко завжди були досить цікавими для аудиторії, оскільки обидва мають досягнення у спорті, а точніше у боксі, а також змогли реалізуватися як особистості.

Здається, що Володимир та Віталій завжди знаходяться поруч, що їхні життєві шляхи досить тісні та вони часто роблять якісь соціальні проєкти разом. Так, можливо брати дійсно настільки близькі, що обговорюють вся свої дії та завжди допомагають один одному. Оскільки з самого дитинства хлопці росли нашим і вчилися знаходити спільну мову. Звісно, у дитинстві та у юнацькі роки вони часто змагалися один з одним, але завжди знали, що ближче людини ніж рідний брат не існує.

Брати Кличко

Обидва брати почали займатися боксом, це ніби стало сімейною справою, і варто сказати, що цей небезпечний вид спорту став для Віталія та Володимира роботою та полем для досягнень. Вони боксери-професіонали, які чемпіонами світу з боксу за версіями WBC, WBA, IBF, WBO і IBO. Це доволі високі досягнення, які вартують уваги.

Зараз ми бачимо Віталія з Володею мужніми, рішучими та впливовими людьми, але не завжди це було так. Кожен починає свій шлях не досить впевнено. Так, наприклад, у 90-ті поки хлопці вже були відомими спортсменами, але згодом вони розвивалися, дорослішали та хотіли зовсім іншого.

Брати Кличко у молодості

Та й зовнішньо Кличко зараз не такі, наприклад у 90-х вони відповідали тодішній моді, носили широкі сорочки з цікавими принтами, широченні брюки з поясом та костюми, які здавалися більшими розміри на два. Також, чоловіки мали однакові стрижки, що зовсім не дивує, оскільки вони рідні брати. А ще в той час Володимир та Віталій досить гарно товаришували з нині відомим журналістом Дмитром Гордоном.

Брати Кличко

Та тепер все зовсім не так, широкий одяг змінився на ділові костюми та стильні вбрання, зачіски вже різні, й досягнень по життю стало набагато більше. З 2014 року Віталій є мером Києва, а Володимир продовжує займатися боксом, але в Америці. Також брати мають спільний бізнес, який займається розвитком різноманітних проєктів. Тож, змін багато і всі вони суттєві та стосуються не тільки зовнішності.

Схожі статті