Хто справжній чоловік Таюне: крім повелителя вовчиць Олега Винника поруч з нею завжди бородатий Митрич (ФОТО)

У мережі з'явилися підозри, хто ж насправді є чоловіком Таюне, яка раніше не афішувала факту свого шлюбу з популярним українським співаком Олегом Винником

Багатьох людей досить-таки часто цікавить життя їхніх кумирів, і особисте в тому числі. Українські знаменитості, як і ми з вами, не завжди охоче офішують подробиці стосунків, адже, як кажуть по всьому світові, щастя любить тишу. Воно і зрозуміло, бо жити під мільйонами пильних поглядів своїх фанатів надзвичайно складно. Попри це, іноді зірки не в силах втримати свої секрети під сімома замками, а шанувальники та шанувальниці, як ніхто, уміють випитати чи видивитися, хто із зірок із ким живе чи зустрічається.

Таюне (справжнє ім’я Таїсія Володимирівна Сватко) –  українська співачка і бек-вокалістка Олега Винника. Починаючи з 2014 року, випустила 7 синглів. Крім того, зірка отримала такі нагороди, як Національна музична премія “Українська пісня року – 2019” та Національна музична премія “Українська пісня року – 2020”.

Ще в далеких 90-х роках жінка одружилася із надзвичайно відомим українським співаком Олегом Винником. Проте Таюне намагається приховувати факт одруження задля того, аби зберегти імідж свого чоловіка.

Таюне та Олег Винник
Таюне та Олег Винник

Прикметно, що останнім часом, у засобах масової інформації нерідко можна побачити, що на багатьох фото поруч зі співачкою постійно є продюсер Олега Винника Олександр Горбенко. Також у певних кругах його називають Митричем. Прихильники та прихильниці не дуже популярної співачки доволі насторожено ставляться до цих світлин, і не виключають, що у зірковій родині розлад і Таюне пішла від чоловіка.

У будь-якому разі, зірка не коментує ажіотаж в Інтернеті, і всім залишається лише здогадуватись, що ж насправді відбувається в зірковій родині співаків, і чи взагалі ще існує родина.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.