Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як святкує 51-й день народження: “Навіть спить у піджаку”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво святкує свій 51-й день народження. Як пройшов цей особливий день для зірки?

Хоча кулінарний талант Ектора Хіменеса-Браво визнали і в Канаді, зірками МастерШеф обрав для проживання саме Україну. Саме тут він знайшов вірних друзів, улюблених колег і навіть кохану жінку.

Через велике завантаження на роботі у кулінара не було часу займатися особистим життям. Також на невдачі в коханні по впливала і увага аудиторії. Тому не так давно зірка заявив, що на цей раз будуватиме стосунки цілком таємно.

Ектор Хіменес-Браво показав, як святкує свій 51-й день народження

Зараз холостому та успішному Ектору Хіменесу-Браво виповнився 51 рік. Це свято відрізняється від усіх попередніх, адже кухар буде зустрічати його посеред війни.

Втім, показати, як привітали його близькі люди він не забув. Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому постав з тортом в руках та піджаком на плечах у власному ліжку. Що здалося вельми дивним для його шанувальників, які звернули увагу на незвичайний ранковий образ зірки.

Ектор Хіменес-Браво показав, як святкує свій 51-й день народження

До публічних привітань долучилися Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська разом з донькою Вірунею, а також улюбленець Ектора екс-учасник кулінарного шоу Міцкевич.

Сам шеф вирішив на цей раз не розповідати шанувальникам, скільки років йому виповнилося насправді, а тому привітав себе з вісімнадцятиріччям. Хоча навряд від справжніх фанатів можна приховати вік знаменитості.

Натомість як чоловіка привітала його кохана жінка поки що залишається загадкою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.