Настя Каменських намагалася приховати округлий живіт, але видала себе з головою: “Ура! Буде хлопчик”

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову заінтригувала мережу імовірної вагітністю. Чи є можливість того, що артистка очікує на дитя, дізнайтеся в нашій статті.

В Україну Настя Каменських повернулася лише через півроку після початку повномасштабної війни в Україні. І варто відмітити, що її повернення було неймовірно гучним. По-перше, на співачку одразу ж звалився небувалий за те, що вона жодного разу не приїхала на батьківщину, а по-друге, артистка одразу ж засвітила округлий живіт, який багатьом здався свідченням того, що Настя Каменських завагітніла.

 Настя Каменських на тлі чуток про вагітність показала округлий животик

Настя Каменських на тлі чуток про вагітність показала округлий живіт

Артистка одразу ж дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому спростувала здогадки про своє цікаве положення. Але на цьому обговорення особистого життя зірки не закінчилися, адже згодом шанувальники помітили, що Настя майже не спілкується з Потапом і запідозрили розлучення. Спростування і цієї новини з’явилося на особистій сторінці  Каменських.

І хоча співачка пообіцяла, що одразу ж повідомить про те, що чекає на дитя, її підписники все одно сподіваються розгадати, коли ж саме вона буде знаходитися в положенні.

Настя Каменських засвітила округлий живіт

Не так давно артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії, на яких знову засвітила округлу талію.

Настя Каменських засвітила округлий живіт

У коментарях під публікацією користувачі мережі одразу ж почали обговорювати імовірну вагітність. Втім, як завжди Настя Каменських проігнорувала коментарі своїх підписників.

Нагадуємо, що позаминулого року зірка активно обговорювали з журналістами бажання стати матір’ю.

Схожі статті