47-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не може стати матір’ю: “Я серйозну ціну за це заплатила”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вразила зізнанням про своє материнство та причини, за яких зірка досі не народила дитя. Усі деталі в статті

Тривалий час Наталія Могилевська приховувала свої стосунки з чоловіками і лише у загальних рисах розповідала пресі про те, що відбувається в її особистому житті. Часи, коли артистка проживала свої романи на очах багатотисячної аудиторії залишилися далеко позаду.

Наталія Могилевська зізналася, чому не може стати матір’ю

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не може стати матір’ю

Наталія неодноразово зізнавалася, що хоче мати міцну повноцінну родину, а також народити дитя. Обидва питання довго не вирішувалися.

Втім, після початку повномасштабної війни в Україні співачці вдалося зустріти чоловіка, який зміг підкорити її серце. Разом з ним вона активно займалася волонтерством а також гастролювала профронтовими зонами. Поки що Могилевська не готова розкрити особистість свого обранця, але дала зрозуміти, що ці стосунки зрілі, і співачка провела над собою колосальну роботу, щоб мати можливість їх побудувати. Цікаво, що про материнство вона такої самої думки.

Зірка підкреслила, що для того щоб народити дитину, їй також необхідно стати класною матір’ю.

“Я колись дала собі чесну клятву: доки я не стану гарною дружиною, я не буду будувати стосунків. І це так я серйозну ціну за це заплатила – я дуже довго була самотньою. Це свідомо, тому що я розумію, якщо я не буду класною дружиною, до мене не прийде класний чоловік. Якщо я не буду класною мамою, до мене не прийде моя класна дитина. І взагалі не прийде. Я точно знаю”, —зізналася артистка.

Примітно, що раніше користувачі мережі неодноразово пропонували Наталії всиновити дитину, однак Могилевська відмовлялася від цієї ідеї, посилаючись на те, що вона не може гарантувати дитині повну сім’ю та люблячого батька.

Схожі статті