Колишній Злати Огнєвіч з “Холостячки” Максим Тарапата позував у яскравій жіночій сукні: “Просто немає вибору”

Максим Тарапата був одним з найяскравіших учасників другого сезону "Холостячки", де головною героїнею стала Злата Огнєвіч. Саме за її серцем прийшов на проєкт Макс.

Максим став улюбленцем всіх українок, які дивилися проєкт, оскільки саме він поводив себе як справжній джентльмен протягом всього періоду зйомок. Макс вразив всіх, і Злату теж, але, на жаль, жінка сприйняла Тарапату як друга, а на як чоловіка, у якого можна закохатися по-справжньому. Проте він заради цієї боротьби залишив бізнес у Китаї та перебрався в Україну, де у чоловіка також є бізнес та головне – родина.

Макс зі Златою

Після проєкту Максим прийняв рішення не повертатися до Китаю, і ще раз спробував завоювати Злату. Саме в той період, коли артистку покинув переможець сезону Андрій Задворний, Макс підтримав жінку та намагався їй дарувати гарні емоції, аби їй стало легше. Але і це не допомогло закоханому чоловікові отримати взаємність від співачки.

Тому Тарапата сконцентрувався на своєму розвитку та став волонтером. Саме тому, нині в Макса є власне шоу на канапі “Дім”, яке називається “Без зброї”. Передача несе в собі великий сенс, у кожному випуску чоловік розповідає, як можна допомагати Україні не йдучи на фронт.

Та оскільки програма є соціального значення, в останній раз Максу довелося одягнути жіночу сукню, заради того, щоб пригорнути увагу до проблеми відсутності жіночої військової форми.

Тарапата в жіночій сукні

Це дійсно дуже проблематично, дістати комплект жіночої форми. Звісно, в когось вона є, але не кожна жінка на фронті її має. І багатьом доводиться носити чоловічу, що зовсім не зручно. Тож, таким чином Макс вирішив підтримати жінок та зробити так, щоб у кожної з’явилась форма за її параметрами.

Схожі статті