Горянський і Мосейчук висловилися про співи Таїсії Повалій на “Блакитному вогнику”: “Верх деградації”

Популярний український актор Володимир Горянський і телеведуча Наталія Мосейчук розкритикували Таїсію Повалій за виконання Червоної рути в росії

Володимир Горянський – це знаменитий в Україні актор, телеведучий та артист театру. Разом із популярною українською телеведучою з каналу 1+1 Наталією Мосейчук вони обговорили вчинок співачки-зрадниці Таїсії Повалій.

Відома виконавиця Таїсія Повалій народилася в Україні, однак живе і працює в росії, навіть під час воєнних дій, які рф розгорнула проти Української держави.

Жінка вже не вперше виконує українські пісні на концертах окупантів. Так, Таїсія Повалій виступала з “Піснею про рушник” на концерті до дев’ятого травня в Україні, а ось нещодавно, на “Голубом огонькє”, співачка виконала легендарну “Червону руту” Володимира Івасюка.

У ефірі відомого в Україні політичного шоу “Право на владу” Наталія Мосейчук поспілкувалася з актором Володимиром Горянським. Вони обговорили цей вчинок на публіку.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Мосейчук називає такі дії Таїсії Повалій справжнім злочином проти свого народу. На її думку, виступи українською мовою співачкою, яка зрадила свою Батьківщину, є колаборантством.

Коли Наталія говорила про свої відчуття від такого вчинку виконавиці, описувала свою лють, Володимир Горянський не стримався та перебив телеведучу. Він говорить, що це навіть гірше, ніж колаборантство.

Відомий український актор Горянський висловивися так:

“Я не розумію, як можна настільки деградувати – вийти та співати українську пісню. Це верх деградації”

Українські знаменитості зазначили, що такий вчинок не може бути пропущеним повз увагу. Наталія Мосейчук та Володимир Горянський зазначили: українські владі потрібно зробити якісь висновки після такого виступу Таїсії Повалій.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".