Поповнення в зірковій родині: 50-річний Ахтем Сеітаблаєв вперше став дідусем та розповів, кого буде няньчити

Знаменитий український актор, режисер Ахтем Сеітаблаєв вперше став дідусем, а його донька вперше стала мамою – у зірковій родині поповнення.

Ахтем Сеітаблаєв – популярний в Україні актор, талановитий режисер, заслужений артист Автономної Республіки Крим. Чоловік із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію Української держави вступив до лав добровольців-захисників України.

Не так давно Ахтема Шевкетовича нагородили Золотим Хрестом – відзнакою Головнокомандувача Валерія Залужного. Окрім цього, Ахтем Сеітаблаєв продовжує займатися волонтерсько-гуманітарною діяльністю.

І ось у актора та режисера з’явилася ще одна відповідальна місія – чоловік уперше став дідусем. Ахтем Сеїтаблаєв повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм таку хвилюючу і водночас дуже приємну новину.

Світлини з весілля доньки режисера
Світлини з весілля доньки режисера

Онучку йому народила його донечка Назли, яка заміжня за чоловіком, якого звати Рустем.

“Hart-baba – кримськотатарською “дід”. За милістю Всевишнього, це сталося, моя донька та її чоловік народили маленьку чарівну донечку, а мені онуку! Тепер офіційно – Дід-Hart-baba. Люблю вас, мої рідні, бережи вас Всевишній”, – поділився величезною радістю в родині чоловік.

Як відомо, Назли – це старша донечка Ахтема Сеітаблаєва. Дівчині, яка стала мамою, двадцять вісім років. На початку осені 2021-го року донька актора вийшла заміж, а зараз – народила дитину.

У Ахтема Сеітаблаєва є ще донька Софіє та два сини, яких звати Селім та Анатолій. Останній – від попереднього шлюбу дружини актора.

Тепер родина популярного в Україні актора, режисера та від початку великої кровопролитної війни ще й військового стала ще більшою. Окрім чотирьох діток, подружжя Сеітаблаєвих має ще й маленьку онучку.

Схожі статті