Дружина Романа Сасанчина поправилась на кілька кілограмів – зізналася, скільки набрала: “Треба щось робити”

Дружина відомого українського співака, переможця вокального шоу Голос країни Іванна Сасанчин розповіла, що поправилась за свята на чотири кілограми

Роман Сасанчин – знаменитий в Україні переможець вокального шоу “Голос діти”, а потім – “Голос країни”. Хлопець досить рано створив сім’ю, тому шанувальники та шанувальниці пильно слідкують за тим, як співак живе та чим займається. Роман не так давно одружився з дівчиною на ім’я Іванна. Вона вже народила йому донечку, яку вони разом виховують.

Особливо пильно слідкують фанати та фанатки Сасанчина за його дружиною, адже вона так багато розповідає про їхнє спільне подружнє життя. Відтак, нещодавно підписники та підписниці дізналися, як молода родина ледь не розпалася. Про це якось написала Іванна на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Та потім, як жартували по-доброму в мережі, дівчина передумала. Сім’я продовжує жити разом.

Іванна та Роман Сасанчин
Іванна та Роман Сасанчин

А Іванна Сасанчин продовжує ділитися з шанувальниками та шанувальницями всіма подробицями життя – і сімейного, і простого свого.

Ось так нещодавно Іванна, дружина переможця Голосу 2015 та 2020 команди Тіни Кароль, розповіла в сторіс, як за період різдвяно-новорічних зимових свят вона набрала чотири кілограми ваги.

Дівчина зізналася, що її комфортна вага – це до п’ятдесяти кілограмів, а зараз вона важить п’ятдесят чотири.

“Треба брати себе в руки, бо не хочу бути грубенька. А як це зробити, я не знаю, бо в мене така лінь. Я лінива, не хочу нічого робити”, – розповіла підписникам та підписницям Іванна Сасанчин.

Дівчина також розповіла, що отруїлася нещодавно, і, за її словами, це ніби знак, аби вона почала правильно харчуватися та відповідно стежити за фігурою.

Схожі статті