В мережі з’явилось архівне фото Віктора Павліка: мав густу шевелюру та бігав на пляжі у 1998 році

Віктор Павлік відомий український виконавець, якого дуже полюбляє публіка. Особливо, жінки, виходячи з того, що артист був одружений чотири рази. Тому стало цікаво, якщо він у 57 у формі, то яким же Павлік був в молоді роки.

Віктор досить цікавий чоловік, і певно має він якісь особливі чари, які допомагають йому немов вабити жінок до себе, до того ж не тільки ровесниць, а ще й молодих дівчат. Тому, вже більше 5-ти років Павлік одружений на блогерці Катерині Репяховій. Цікаво те, що перша їх зустріч відбулась в той період, коли Катя була зовсім маленькою школяркою, а Віктор, але відомим співаком. Та, як виявилось доля крізь роки підготувала їм сюрприз.

Зараз артист має гарну фізичну форму, якій деякі молоді хлопці можуть позаздрити. Він веде активний спосіб життя та не забуває й про родину, й про творчість. Іноді навіть дивно, як він все встигає. Але це все висока життєва енергія. В молодості співак також був дуже активним та полюбляв спорт.

Про це свідчать фотографії, які нещодавно з’явились у мережі. Там, Віктор грає у волейбол на пляжі, бігає та відбиває м’яч, а міг би просто полежати та відпочити. Але бурхлива енергія не дає це зробити.

Отже, на світлинах з 1998 року співак має підтягнуте тіло та пишну темну шевелюру, яка розлітається по вітру і надає Павліку рокерський вигляд.

Віктор Павлік на пляжі у 1998 році

До речі в цей період Павлік був на відпочинку зі своєю третьою дружиною Ларисою Созаєвою та сином, але у кадр вони не попали. Тоді артист приїздив на море для участі у фестивалі та умовний взяти й родину, аби вони відпочили та подихали морським повітрям.

Тож у молодості Павлік був рокером з пишним та довгим волоссям, яке підкреслювало його очі й робило образ більш брутальним, мужнім та стильним, як було модно в ті часи.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".