Тіна Кароль вразила відкритим вбранням, а Маша Єфросиніна підкорила елегантністю: як пройшла презентація книги VOGUE

Жінки вміють надихати себе та інших.

Днями відбулася презентація книги VOGUE, присвяченої жінкам, які надихнули на зміни інших.

На презентації колекційного видання були присутні співачка Тіна Кароль, телеведуча Маша Єфросиніна, співачка Віра Брежнєва, моделі Алла Костромічова та Наталія Гоцій та інші.

Прикрасила обкладинку колекційного видання VOGUE українська співачка Тіна Кароль. Вона також показала на своїй сторінці у мережі процес зйомок, який проходив у Нью-Йорку.

У промові на презентації виконавиця наголосила, що українські жінки можуть бути різними і поєднувати в собі бізнес-леді, турботливу маму, дружину і так далі. Тіна Кароль закликала українок не соромитися цього.

Для вечора презентації співачка обрала майже класичну сукню у рожево-чорну клітинку з довгими рукавами. декольте і широкою прозорою чорною вставкою в районі талії. На ногах зірки були класичні чорні черевики і панчохи. Незмінним було доповнення образу: злегка завите волосся з простою укладкою, червона помада і масивні сережки зірки.

На презентації була присутня ще одна знакова постать. Українська ведуча Маша Єфросиніна поділилася кадрами з презентації книги. На презентацію вона прийшла у сірому костюмі з укороченими штанами, чорній блузці і чорних ботинках. Волосся ведучої виглядало природно і без засобів для укладки. Доповнив образ легкий макіяж і сережки.

Теледіва зізналася, що на одному зі знімків для попередніх номерів журналу вона була вагітна.

У своєму блозі в мережі зірка не лише показує чим живе її родина, побут і кадри з роботи, а й піднімає питання, які хвилюють багатьох. Вона робить це не тому, що ці теми близькі ведучій, а тому, що від цього ніхто не застрахований.

Презентація книги пройшла у дружній атмосфері, де всі ділилися думками та враженнями від видання.

Схожі статті