Старша донька Олі Полякової Маша заявила, що любить хлопців молодше за себе: “Виховую під себе”

Маша Полякова вже встигла стати досить популярною особистістю попри свій юний вік. Адже гарним поштовхом була щалена любов народу до її зіркової мами Олі Полякової. Та варто сказати, що характером старша дочка пішла у маму, а от смак на чоловіків, не передався.

Ні для кого не секрет, що у самої співачки досить велика різниця у віці зі своїм чоловіком Вадимом Бураковським, і в нинішньому світі не вважається абсолютно нормальним, адже за всесвітніми даними чоловіки розвиваються пізніше ніж жінки, тому, всі молоді дівчата зазвичай тягнуться до тих чоловіків, з якими їм буде цікаво, які зможуть навчити чомусь новому та відкрити зовсім інший світ.

Маша та Оля Полякови

Але бувають і ті випадки, коли жінки обирають собі чоловіків молодше, і ці чоловіки розвинуті дуже добре, тому все ж таки вік, звісно, має велику силу, але не в усіх випадках. Тож, днями арія у своєму профілі в Тік-Ток запостила відео, де співає під всім відомий трек Юлії Проскурякової та Олени Єсеніної “Я мати”. А у вигляді коментаря до нього написала:

“Знаєте, чому я зустрічаюсь з молодшими хлопцями? Виховую під себе”.

Скрвншот історії Маші

Звісно фанати Маші не прийшли повз цієї іронічної інформації та почали активно коментувати допис

  • “А у мене з тобою така історія не спрацювала”
  • “Го зі мною, мені 15”
  • “Продумана, як скажеш, мати”
  • “Я краще промовчу”.

Такі різні коментарі можна побачити під відео Полякової молодшої. відомо, що дівчина має хлопця, якого вона залишила в Україні, коли сама їхала на навчання у Лондон. Та чи насправді це є так, згодом зможе розповісти сама Марія, оскільки всі її сторіси завжди мають якусь провокацію та привертає увагу до себе. Та це й не дивно, адже Маша зараз перебуває у досить провокаційному віці. А це значить, що дівчина часто буде публікувати подібне, тому й коментарі будуть різні.

Схожі статті