Забула Сергія Притулу і вийшла заміж за його начальника: як виглядає чоловік 40-річної Ольги Фреймут

Тривалий час Ольга Фреймут приховувала правду про своє особисте життя. Зірку підозрювали у романі з колегою, однак навіть не здогадувалися, що це далеко не Притула.

Ніжні обійми, повітряні поцілунки, агресивні загравання… Взаємодія між Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою була настільки захопливою, що шанувальники відмовлялися вірити, нібито між ними нічого немає. Чутки про можливий службовий роман збільшувалися, як сніжний ком, але одного разу розбилися об реаоьність вщент.

Як виглядає чоловік Ольги Фреймут

Як виглядає чоловік Ольги Фреймут

Так, коли Ольга вирішила піти з “Нового каналу”, щоб стати частиною колективу “1 + 1”, її стосунки з Сергієм Притулою раптово зруйнувалися, а у життя прийшов абсолютно інший чоловік — Володимир Локотко.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Як виглядає чоловік Ольги Фреймут

Вони працювали на каналі разом, але тільки-но теледіва вирішила змінити місце роботи, Володимир раптом зрозумів, що настав час діяти. Їхні стосунки розвивалися стрімко, і що примітно, цілком таємно.

А вже незабаром телеведуча вийшла заміж і народила від свого нового обранця дітей — Валерія та Євдокію.

Раніше зіркова родина проживала у розкішному будинку на Київщині, однак після початку повномасштабної війни переїхала у Великобританію. Ольга Фреймут на даний момент працює журналісткою та веде спеціальну колонку про війну в Україні. Її старша дочка Злата знаходиться на навчанні у Сполучених Штатах Америки, а от чим займається її чоловік Володимир достеменно невідомо. Тим паче, що факт його евакуації приховувався вельми довго і свого часу його оприлюдення викликало справжній скандал.

Ольга реагує на критику її чоловіка досить спокійно і як завжди готова обговорювати зі своєю аудиторією усі хвилюючі її теми.

Схожі статті