Вони задають тренди на спорт – українські зірки, які надихають: Кошмал, Єфросиніна, Тіна Кароль

Українські знаменитості – це справжній генератор натхнення на нові звершення та самовдосконалення, адже зірки щоденно демонструють важливість любові до себе

Популярні українські жінки, як ніхто інший, уміють задавати тренди та вводити моду на щось – це стосується і одягу, і зачісок, і макіяжу. Та окрім цього, знаменитості вправно показують шанувальникам та шанувальницям важливість, навіть необхідність працювати над собою, любити себе та самовдосконалюватись. Українські зірки вводять моду на саморозвиток, на здорове харчування та заняття спортом. Саме цим вони по-справжньому надихають своїх підписників та підписниць на створення ще кращої версії себе. Особливої уваги знаменитості надають спорту – це, безсумнівно, вони демонструють у соціальних мережех.

Маша Єфросиніна

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна чи не найбільша борчиня за ідеальну фігуру, підтягнуте тіло та тонку талію. Жінка ділилася відвертостями, як довго йшла до схуднення, як для неї важливо те, скільки вона важить і як виглядає.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Єфросиніна не приховує того, що обмежує себе в їжі, правильно харчується та займається спортом на регулярній основі. Жінка навіть у одному з проєктів – у розважальному шоу “Дорослі дівчата”, яке вона веде разом із Ольгою Поляковою, ставить мінімум їжі на стіл – і все це абсолютно низькокалорійне.

Анна Кошмал

Знаменита українська акторка Анна Кошмал ніколи не мала проблем із вагою, та спорт – це більше про здоров’я. Окрім цього, зірка зізнається, що для неї заняття фізичною активністю – це ще й про гармонію з собою та почуття щастя. Так, дівчина ділиться з шанувальницями й шанувальниками своїми тренуваннями в мережі.

Тіна Кароль

Популярна українська співачка Тіна Кароль зовсім нещодавно розповіла свою історію турботи про тіло. Каже, дуже довго не вміла цього робити – сиділа на дієтах, мучала себе. Та вже довгий час зірка правильно харчується та займається спортом, що надихає її фоловерів.

Схожі статті