“Владе, я не розумію”: Яма образився на Дьоміна після зізнання йому у втечі до США і заблокував його сина

Знаменитий український журналіст Слава Дьомін розповів про конфлікт з хореографом Владом Ямою, який стався одразу після їхнього спільного інтерв'ю.

Навесні минулого року Слава Дьомін став першим українським журналістом, якому вдалося взяти інтерв’ю у хореографа Влада Ями. Це був серйозний крок для останнього, адже він на декілька місяців зник з інформаційного простору і давав про себе знати лише постами про війну. Шанувальники здогадувалися, що насправді Влад давно поїхав з України і як виявилося мали рацію.

Слава Дьомін поскаржився, що Влад Яма заблокував його

Влад Яма зустрів Новий рік в аеропорту
Слава Дьомін поскаржився, що Влад Яма заблокував його

А саме для програми “Слава +” Влад зізнався, що дійсно виїхав разом з родиною до Сполучених Штатів Америки і нібито зробив це ще до того, як для чоловіків заборонили виїзд з країни. Це наробило багато шуму, адже деякі представники шоу-бізнесу публічно поділилися думкою про те, що це фізично було неможливим.

Як з’ясувалося пізніше, це не тільки повпливало на репутацію хореографа, але й на його взаємини з Дьоміним. Як нещодавно зізнався журналіст, Влад його заблокував.

“Я написав Ямі особисто, але відповіді не отримав. Владе, я не розумію, чому ти мене заблокував. Але, насправді, образа велика, тому що заблокований не тільки я, а й мій 12-річний син, що мене ще більше здивувало”, – сказав Дьомін.

Примітно, що дружина хореографа Ліліана на даний крок не пішла, і Слава може з нею зв’язатися. Журналіст зізнається, що в їхніх стосунках все було спокійно і він гадки не має, що насправді могло стати причиною образи хореографа на нього. Мовляв, до цього нічого не передвіщувало біди.

Втім, він сподівається, що йому таки вдасться поговорити з танцюристом та владнати це питання. Своїм зверненням журналіст закликав хореографа піти на діалог.

Схожі статті