Який діагноз приховує Аліна Гросу? Зірка не встигла реабілітуватися після операції, як вилетіла на лікування

Знаменита українська співачка Аліна Гросу не так давно опинилася в Сполучених Штатах Америки, але як з'ясувалося досі лікується. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська виконавиця Аліна Гросу після початку повномасштабної війни в Україні не на жарт тривожила своїх фанатів проблемами у здоров’ї.

Так, декілька разів виконавиця повідомляла, що відвідує лікарню з метою проходження процедур, а згодом взагалі розповіла про операцію, яка тривала декілька годин і завершилася досить непростою реабілітацією. Також від глядачів не приховався і той факт, що поруч з Аліною, яка мала необхідність у піклуванні та догляді не було її бойфренда Романа Полянського, що посилило чутки про їхні розставання.

Який діагноз приховує Аліна Гросу

Аліна Гросу зізналася, що зустріла в США своє кохання
Який діагноз приховує Аліна Гросу

На початку зими Аліна зізналася, що покинула Україну та перебралася до Сполучених Штатів Америки з метою підвищити свої професійні навички. На даний момент артистка активно відвідує заняття, які допоможуть їй на творчому попрощі.

Та як з’ясувалося, історія з здоров’ям Гросу не завершилася. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, в якій показала що знаходиться у літаку. Також зірка повідомила, що в летіла на лікування. Але що саме турбує її не розповіла.

Який діагноз приховує Аліна Гросу

Натомість вона попросила пробачення у своїх шанувальників за те, що рідко виходить на зв’язок, а також пояснила, що у зв’язку з останніми подіями, її проблеми здаються їй зовсім не важливими, щоб ділитися ними публічно.

Який діагноз не дає спокою виконавець і досі залишається великою загадкою, однак нещодавно Аліна натякнула, що згодом зможе усім поділитися, коли це буде доречно. Зірка дає зрозуміти, що через повномасштабну війну в Україні, вона не вважає доцільним ділитися особистими проблемами.

Схожі статті