У Олі Полякової захворіла старша донька: підозра на коронавірус. Суперблондинка в зоні ризику

Про нездужання старшої дочки Марії відома співачка Оля Полякова заявила в в Stories в Instagram.

У популярної української співачки та телеведучої Олі Полякової, яка тиждень тому виступала в Дубаї і спілкувалася там з Філіпом Кіркоровим, захворіла старша дочка, 15-річна Маша.

Про це  Полякова розповіла фанатам в Stories в Instagram.

Так, співачка без маски зізналася на камеру, що їде в салон краси привести себе в порядок, підправити обличчя. А дочку Марію, яка прихворіла, везе в клініку здати тест на коронавірус.

На відео дівчинка каже, що у неї тільки болить горло. На що сувора мама відповідає: «Болить горло? Тест все одно здамо» і наказує Маші вдягнути маску.

Оля Полякова з дочкою
Оля Полякова з дочкою

Виконавиця також скаржиться на карантин і з іронією роздумує про те, чи не варто відкрити власну лабораторію для тестів. Полякова каже, що оскільки зараз з концертами складно, на це можна би було жити. Маша відповідає зоряній мамі, що ідея з лабораторією буде дуже витратною, так як треба подумати про обладнання, оренду та інші речі.

На що отримує відповідь від Полякової: «Маша, ти занадто розумна».

Нагадаємо, що Оля Полякова на початку жовтня портапила в скандал через концерт в Харкові, де на стадіоні під час виступу співачки люди знаходилися без масок і занадто щільним натовпом.

Нещодавно Полякова провела два концерти в Дніпрі, цього разу, за її словами, з дотриманням карантинних заходів.

Схожі статті