Таюне більше не в фаворі: фаворитка Винника Еліна Іващенко в чорному бікіні показала форми як у Каменських

Переможниця вокального проєкту "Голос. Діти" Еліна Іващенко вийшла на зв'язок та показала, як виглядає її фігура в купальнику. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, Олег Винник мало з ким співпрацює і тримається в шоу-бізнесі досить незалежно. Але як і в будь-якого досвідченого артиста, і у повелителя вовчиць з’явилася підопічна, яку з часом повали називати його “фавориткою”.

Мова йде про переможницю вокального проєкту “Голос. Діти” Еліну Іващенко, яке завдяки співпраці з Олегом досягла певного успіху.

Еліна Іващенко показала форми  в чорному бікіні

Олег Винник та Еліна Іващенко
Еліна Іващенко показала форми в чорному бікіні

Після завершення зйомок дороги артистів розійшлися, але аудиторія так само пильно стежить за життям молодої виконавиці та її розвитком. Зараз красуня знаходиться за кордоном, час від часу нагадує підписникам про свій неймовірний вокал, а також інколи тішить аудиторію фотографіями з пляжу.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр в чорному бікіні. І варто відмітити, що позуванням, а також комплекцією вона нагадує знамениту Настю Каменських.

Неможливо не відмітити і той факт, що дівчина помітно подорослішала, змінилася зовнішньо і підкорює все нових і нових фанатів.

Нагадуємо, що екс-тренер героїні нашої статті Олег Винник після повномасштабної війни в Україні виїхав за кордон. Співак знаходиться в Німеччині, де за словами свого юриста проходить лікування. Який саме діагноз непокоїть виконавця достовірно невідомо, однак Олег робить усе можливе, аби допомогти своїй країні.

Зокрема він займається закупівлею автомобілей на фронт, які передає Роману Недзельському. Саме завдяки останньому шанувальники отримали декілька оновлень по ситуації з повелителем вовчиць.

Схожі статті