Влад Міцкевич з “МастерШеф” зізнався, що пов’язує його зі службовою дружиною Еліною Павленко: “Класна мала”

Історія Влада Міцкевича та Еліни Павленко почалась завдяки кулінарному шоу "МастерШеф-8", де обидва спочатку були конкурентами, потім друзями, а потім між ними закрутився роман, який переріс у весілля.

У 2018 році Еліна та Владислав почали будувати свої стосунки на проєкті та, як не дивно, обидва потрапили до фіналу, але, на жаль, перемогу не отримав жоден з них, першою пішла Еліна, а через один конкурс і Владислав розпрощався з такою близькою перемогою. Але вони знайшли дещо більше, ніж перемога, вони знайшли один одного.

Влад та Еліна на МастерШеф

Відомо, що Павленко з Миколаєва, і на момент участі у проєкті їй було 19 років, а ось згодом її чекало День народження, на яке приїхав і Міцкевич, де наважився зробити дівчині пропозицію руки та серця. І, звичайно, вона погодилась. Це стало головним призом на святі дівчини.

Та щастя проіснувало недовго і на пару чекали перепони, які вони не змогли подолати. Не секрет, що Міцкевич досить запальний чоловік, звідси й емоційність, яка не завжди йому підвладна.

Влад та Аліна у стосунках

Кожен партнер по-своєму доніс інформацію про розлучення до аудиторії, наприклад, Еліна подякувала Міцкевичу за все та зізналась, що обидва вони лідери та разом їм важко. А от Влад обурено написав про брехню зі сторони Павленко та про те, що разом із собою він не бачить таку людину.

Після тієї любовної історії, Владислав вже пережив і друге розлучення. Та з цього приводу підписники згадали про палке кохання екс-учасників “МастерШеф”. У Міцкевича запитали, чи спілкується він з Елею, на що чоловік виклав спільне відео та зазначив, що іноді вони підтримують зв’язок.

Сторіс Міцкевича

Але тепер шанувальників бентежить інше питання, якої давнини це веселе відео, на якому Влад разом з колишньою весело співає і танцює.

Схожі статті