Найбагатша співачка України Камалія показала найвпливовішого чоловіка свого життя: це не мільярдер Захур

Найбагатша співачка України Камалія публічно привітала з днем народження Президента України Володимира Зеленського та зробила йому декілька компліментів.

До початку повномасштабної війни в Україні Камалія не надто активно спілкувалася зі своєю аудиторією на тему політики, але після 24 лютого почала вести боротьбу в інформаційному просторі.

Разом зі своєю мамою Інною Петрівною співачка залишилася в Києві, не дивлячись на сильну небезпеку, і не шкодувала міцного слівця для окупантів. Через це у зірки навіть виникли проблеми у спілкуванні з падчеркою Танею, яка, як з’ясувалося, наполовину росіянка.

Камалія показала найвпливовішого чоловіка свого життя

Вся правда про сімейне життя Камалії
Камалія показала найвпливовішого чоловіка свого життя

Звісно, окрім активного інформаційного супротив Камалія намагається дати підтримку тим, хто бореться за Україну. 25 січня Володимир Зеленський святкує свій день народження, і співачка не могла не привітати Президента.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька теплих слів на адресу Володимира Олександровича, а також назвала його найвпливовішим чоловіком.

Зважаючи на обставини, немає сумнівів, що благовірний Камалії Мохаммад Захур зовсім не образиться на даний текст, адже й сам намагається постійно виказати свою підтримку Зеленського.

Хіба що у бізнесмена не виходить це зробити настільки публічно і швидко, адже він не є активним користувачем соціальних мереж, а з журналістами спілкується в основному особисто.

Нагадуємо, раніше підприємець розповідав про те, що був попереджений про наступ, а тому евакуювався разом з дітьми до Великобританії. Камалія не захотіла виїжджати, а тому зустріла війну на своїй батьківщині.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.