16-річна Злата Мітчелл ризикує отримати критику від правильної мами Олі Фреймут: за сміливі фото та вбрання

Злата Мітчелл старша донька теледіви та головного ревізора України Ольги Фреймут доволі часто демонструє своє вільне Підліткове життя у Англії.

Оля народила Злату ще у досить юному віці, коли була наївною та шалено закоханою у великобританського бізнесмена, який, згодом залили її на самоті з дитиною. Тоді молодій Фреймут прийшлось не легко, адже вона працювала офіціанткою та сама тягнула себе й дитину. Можливо саме через брак часу на повноцінне виховання, Злата зараз поводить себе зовсім не як донька жінки, яка знається на етикеті.

Дівчині зараз 16 років, а це доволі бунтарський вік для дітей. Саме у підлітковий період кожна дитина хоче довести, що вона вже доросла та має право робити все так, як їй заманеться. До того ж характер проявляється досить гостро, а всі моменти виховання сприймаються бурхливо.

Злата вже кілька років живе окремо від своєї мами, та ще й у Лондоні, там дівчина навчається. Тому, поки мама працювала над кар’єрою, заради того, щоб її діти не потребували нічого, вона виховувалась сама по собі, тому, Злата має свої погляди на життя і свій стиль, за який, Олі іноді незручно.

Так, днями Злата вирішила показати, як проводить час зі своїми друзями. І, звісно, нові фото досить сміливі, оскільки дівчина одягнена у короткий топ, який не прикриває живота й талії, та бежеві брюки з малюнками. Також образ доповнює макіяж.

Злата Мітчелл

А от на наступному фото з друзями донька Фреймут вже стоїть перед дзеркалом та сміливою показує язика, як і її подруга на фото.

Злата з друзями

Одного разу Оля вже робила заяву, що ладна вигнати з дому доньку за зухвалі витівки, але все це на словах та емоціях, бо й сама жінка розуміє, що у Злати перехідний вік, у якому вона є досить чутливою до критики.

Схожі статті