Голд підправила красу вище талії, Варлей прибрала грудки Біша: хто з учасниць “Холостяка-12” робив пластику

Насправді багато дівчат перед тим, як піти на кастинг шоу "Холостяк" рішуче змінюють свою зовнішність. Хтось зупиняється на губах, а хтось робить все можливе.

У новому сезоні всі дівчата були різні, але майже у кожної були підкачані губки. Та насправді можна по пальцях перерахувати, у кого було все виключно природне. І дехто з дівчат не соромитися зізнатися, що у неї були пластичні операції.

Вікторія Варлей

Віка була найстаршою учасницею сезону, їй, на той момент було 37 років, але поглянувши на неї, важко сказати, що це так. Проте Алекс не знав віку жінки, та й не надто цікавився. Йому було важливо пізнати її душу. Та Віка не раз говорила, що вона лягала під ніж пластичного хірурга. Особливу увагу Віка присвятила грудкам Біша, вона прибрала звідти зайвий жир, а також підтягнула овал обличчя.

Варлей до пластики

Одного разу на тлі чуток, жінка вирішила показати, як виглядала до операції. Різниця, звісно, є, і вона кардинальна. Та й фото старі, видно, що Вікторії там років 25. Тож, нічого поганого в цьому немає. До того ж Віка відчуває ці зміни й зсередини.

Марина Голд

Марина ще на проєкті відверто розповідала про свої операції по збільшенню грудей. Дівчина дуже комплексувала через маленький розмір декольте і вирішила, що хоче більше. Тоді, на операцію Марині дав гроші батько. Але однією процедурою не обійшлося, і дівчина захотіла ще більший розмір та знову наважилась на операцію. Тепер жінка задоволена собою і з задоволенням одягає відверті кофтинки.

Також, Марина зробила ринопластику, тобто змінила форму носа. Зараз він у дівчини плоский та рівний, а от раніше Голд вважала, що має доволі великий ніс і хотіла від нього позбавитись. Також дівчина зробила собі губи, які помітно відразу. Хтось може й критикує це, але ж головне, що сама вона задоволена своїм відображенням у дзеркалі.

Також варто сказати, що майже у кожної учасниці були зроблені губи, у Лізи, Аліни, Люди та інших дівчат.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".