Михайло Заливако після розставання з Анною Богдан показав фото з пологового будинку: “Народжуємо”

Михайло Заливако став відомим завдяки участі у романтичному шоу "Холостяк-11", куди прийшов з метою знайти справжнє та щире кохання, і, йому дуже пощастило зустріти там дівчину, яка полонила його серце.

Михайло пройшов не дуже простий шлях у шоу, оскільки він обирав серед великої кількості дівчат ту саму, яка йому підходить найбільше, і кожна мала щось спільне з ним, кожна якось змогла зацікавити Мішу, тому, йому було досить важко зробити вибір. Але, серце привело його до Анни Богдан, яка закохала його в себе й навпаки.

Михайло з Анною
Михайло з Анною

Стосунки після шоу тільки набирали обертів, і молода пара почала відразу жити разом, оскільки обидва вже досить дорослі і не хочуть втрачати час на прості зустрічання. Так, пара пробула разом близько року. І в їх стосунках було багато романтики, подорожей, спільних чудових моментів, які залишили гарний відбиток у житті обох. Але під час війни, влітку 2022 року пара прийняла рішення розійтися та жити різним життям.

І після того, як вони розійшлися, Анна стала дуже часто викладати сторіси та приділяти більше часу для себе та свого розвитку. Також, як любительниця подорожей, Аня не втрачає можливостей їздити на відпочинок й без Михайла. А от Міша вирішив активно зайнятися волонтерством та запустити свій власний бренд одягу. Але instagram він не дуже активно веде.

Та днями Заливако зміг здивувати своїх шанувальників новим фото з пологового будинку. Чоловік постав на фото у медичній накидці та шапці та підписав фото: “Народжуємо”. Але ніяких подробиць Міша не розповів, та дуже сильно заінтригував аудиторію.

Сторіс Заливако

Тож, поки що невідомо, хто кого народжував і чому Михайло чекав у такому вигляді. Але знаючи тонкий гумор чоловіка, це може бути все що завгодно, та залишається лише спостерігати за розвитком подій та чекати на відповідь.

Схожі статті