Втретє вагітна Світлана Лобода вже не намагається приховати округлий животик: “Щось цікаве”

Світлана Лобода відома українська співачка, яка тривалий період жила та працювала у росії, але, жінка вчасно схаменулась та прийняла позицію правди. Й тепер активно допомагає Україні, а також дивує новинами про своє особисте життя.

Війна, не війна, а життя на паузу ніхто не ставить, тому у житті багатьох людей відбуваються зміни в особистому житті, хтось знаходить своє кохання, хтось його втрачає. І все це відбувається за зовсім незрозумілих обставин, тому, не варто дивуватися, що хтось розлучився, а хтось зійшовся. Зараз кожна людина є дуже вразливою, і переживає емоції під час війни по-своєму. Тож, кохання когось рятує, як, наприклад, Світлану Лободу, а комусь робить гірше.

Так, нещодавно жінка виклала у свій instagram цікаве фото, на якому Світлана оголила животик, який здається досить округлим. Це стало приводом думати, що артистка знову вагітна. У свої 40 років вона може стати мамою втретє. І що це як не диво?

Також відомо, що в житті Лободи з’явився чоловік, якого вона взаємно кохає. Щоправда, хто це, співачка не розголошує. Але каже, що з ним вона відчуває себе щасливою та під захистом. І ймовірніше за все, що він і є батьком ймовірної дитини Світлани.

Після публікації першого підозрілого фото минуло близько місяця. Та днями Лобода виклала нове фото, де трошки видніється животик артистки. На фотокартці жінка одягнена у сукню пісочного кольору, яке облягає фігуру та видає стан жіночки. А також на фотографії Світлана сидить на пляжі, що може створювати лише ілюзію вагітності.

Звісно, у коментарях люди пишуть різне, хтось прямо коментує вагітність, хтось просто робить компліменти, але сама Світлана не робить жодних натяків на своє цікаве положення. Тож, сказати, що зірка носить янголя під серцем, поки точно неможливо.

Схожі статті