Отримала актора замість троянди: нова обраниця Тараса Цимбалюка Світлана Готочкіна є учасницею “Холостяка-4”

Особисте життя українського актора Тараса Цимбалюка з моменту його популярності, цікавить багатьох його прихильниць. Та останнім часом про жінок зірки українських мелодрам відкриваються нові подробиці.

Тарас Цимбалюк має таку харизму та зовнішність, яка, звісно приваблює жінок, але за характером він досить закритий, не любить розголосу та досить емоційний. Це підтвердили слова колишньої дівчини Тараса Вікторії Варлей, що стала учасницею шоу “Холостяк-12”. саме через неї Цимбалюк пішов від першої дружини та будував іспанські стосунки цілих три роки. Але в якийсь момент пара таки вирішила розійтися, бо зрозуміли, що дали один одному все, що могли.

Цимбалюк та Варлей

А потім через деякий час зірка серіалів “Кріпосна”, “Полкан”, “Чорний ворон” та “Спіймати Кайдаша” одружився вдруге на дівчини, на ім’я Тіна Антоненко, дівчина займалась візажем. Саме їй Цимбалюк зробив неймовірно красиву пропозицію на паркеті “Танців з зірками”. Але й другий шлюб актора не проіснував довго.

Та зараз Цимбалюк вже встиг зустріти своє нове кохання, обраницею Тараса стала рестораторка Світлана Готочкіна.. Але, як виявилось, вона ще й колишня учасниця того ж самого шоу, що і Варлей “Холостяк”. Щоправда, дівчина навіть не пройшла у перший тиждень. На самій вечірці головний герой сезону бізнесмен Костянтин Євтушенко не відчув зацікавленість до Світлани й відправив її додому навіть не давши троянду.

Світлана на шоу Холостяк

Та після спроби знайти своє кохання на проєкті минуло вже багато років, і зараз роман Тараса і Світлани лише на самому старті, але обидва відчувають закоханість та комфорт поряд один з одним. Тому, можливо з четвертої спроби у головного красеня країни нарешті складеться особисте життя.

До того ж пару звела благодійна діяльність, а як то кажуть, спільні справи поєднують серця, тож, нехай так і буде якомога довше та краще.

Схожі статті