Спочатку Михайло Діанов, тепер Віталій Кім: Даша Астаф’єва зібрала біля себе найгарніших чоловіків України

Даша Астаф'єва під час війни в Україні показала себе зовсім з іншої сторони. Тепер дівчину не сприймають лише як красиву модель та співачку, яку можна легко зацікавити. А ще й як волонтерка і свідома громадянка України.

З перших днів війни Даша робить багато корисних речей для України, вона готувала для солдатів Збройних Сил України, не соромилась просто взяти й піти на кухню чистити картоплю, моркву, та готувати звичайні страви для військових. Даша не могла просто так сидіти й чекати, коли все закінчиться, їй хотілося допомагати та бути корисною тут і зараз.

Тому, дівчина й до сьогодні продовжує вести боротьбу на волонтерському та інформаційному фронтах. Астаф’єва досить чітко формує свою позицію, вона категорично проти всього російського, вона активно продовжує волонтерити та діставати всі необхідні речі для армії та для тих, хто потребує допомоги. Тож, Даша є прикладом свідомості, яка має бути притаманна кожному українцю.

Не секрет, що нині багато відомих людей переплітаються один з одним у спільних колах, хтось по роботі, хтось через волонтерство, але так чи інакше вони стикаються та створюють проєкти.

Але інколи можна зустріти на вулицях справжніх героїв та впливових людей. Наприклад, нещодавно Астаф’єва викладала фото з героєм України, який захищав “Азовсталь” та вижив у полоні – Михайла Діанова. Просто посеред столиці вони зустрілися та, звісно, сфотографувалися.

Астаф’єва та Віталій Кім

А днями, Даша показала, як таким же випадковим образом зустрілась з Віталієм Кімом, найпозитивнішим мером Миколаєва. Звісно, цікаво так просто посеред вулиці зустріти ту людину, якою ти просто щиро захоплюєшся та хочеш потиснути руку і побажати якомога більше сил, аби витримати все це на тих позиціях, на яких є Діанов та Кім.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.