Джамала показала крихітного малюка та не змогла приховати свого щастя: пологи відбулися в Польщі

Знаменита українська співачка Джамала сколихнула мережу новими кадрами, на яких постала разом з крихітною дівчинкою. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Джамала минулого року рушила до Польщі з метою взяти участь у відомому проєкті. Артистку взяли у новий сезон польських “Танців з зірками”. Її партнером став Яцек Єшке. Чоловік не просто став для нею великою підтримкою на паркеті, танцюрист постійно підкреслював, що розуміє справжню місію Джамали в програмі, і всіляко заохочував аудиторію позитивно поставитися  до “новенької”.

Джамала показала крихітного малюка

Джамала показала крихітного малюка

Як відомо, у той самий період у хореографа народилася крихітна донечка. Втім, пара неохоче показувала новонароджену.

Нещодавно Джамала оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому постала з маленькою красунею. Виявляється, співачка завітала у гості до свого колишнього партнера, і навіть поняньчилася з крихітною принцесою.

На диво, вона дуже спокійно поводилася у вмілих руках Джамали. І не дивно, адже співачка має немаленький материнський досвід.

Нагадуємо, що зірка майже півроку знаходилася в Польщі, і при цьому перебувала у розлуці зі своїми дітьми. Обидва сини артистки жили в Туреччині разом зі своєю тіткою. Щоб забрати дітлахів до Європи співачці довелося розбиратися з документами, і це забрала в неї багато сил, адже зіркова мама дуже сумувала за своїми спадкоємцями.

Зараз артистка знаходиться у розлуці хіба що зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим. Чоловік майже не виїжджав після початку повномасштабної війни в Україні, і лише супроводжував кохану дружину до Сполучених Штатів Америки на зустріч у Білому домі.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.