Не довго сумувала: Маша Полякова не витримала розлуки з хлопцем та знайшла нового в Англії

Маша Полякова досить часто розповідає історії зі свого життя, які викликають у підписників досить бурхливу реакцію, і саме тому дівчина постійно підпадає під критику. Багатом не завжди зрозуміла поведінка юної співачки.

Марії нині 17 років, це досить складний вік, оскільки це така межа між дитинством та дорослим життям. Тому, діти у такий період можуть потребувати до себе підвищеної уваги, і не тільки зі сторони батьків, а й просто від всього всесвіту. До того ж Маша дитина популярної української артистки, тому, не дивно, що дівчина вимагає до себе уваги, і її отримує.

Робити гучні та провокаційні заяви, Маша почала ще влітку, коли вона тільки збиралась вступати у Лондон. Тоді дівчина спростовувала свій вступ до закордонного вишу, та пояснювала це тим, що вона не може залишити свого хлопця самого в Україні. Але згодом дівчина спростувала цю інформацію та розповіла, що вона не збирається відмовлятися від свого розвитку заради хлопця. Тому Полякова молодша вирішила ділитися своїм життям з-за кордону.

Новий хлопець Маші Полякової

Так, вже всі знають що приготування їжі та походи до магазину за продуктами – це не історія Марії, також про її сварку в аптеці, про приїзд батька та багато чого іншого. Тож, днями дівчина показала, як проводить час у галереї в компанії ймовірно нового бойфренда, оскільки зробила з ним спільне фото на фоні слова “Кохання”.

Навряд чи така фотокартка не несе в собі жодного сенсу, але сама дівчина своє особисте життя не коментує. Можливо, тримає інтригу. Тому й викладає все поступово. Але загадковий парубок став не єдиною темою для підписників Маші.

Дівчину стали звинувачувати у щасливому житті за кордоном, в той момент, поки йде війна в її рідній країні. І це досить сильно зачепило дівчину, тому втриматися від відповіді своїм шанувальникам, Марія не змогла.

“Багато людей часто відповідають на мої пости чи сторіз, що краще б я викладала тільки щось в підтримку України. Моє трішки щасливе життя нікому не цікаве. Але як пояснював мені особисто мій дуже близький друг (який зараз захищає нашу батьківщину), що вони воюють з більшою силою коли бачать, що їхні рідні чи друзі викладають щасливі фото, адже вони розуміють, що борються не за ілюзію, а за наші щасливі обличчя” – відповіла Маша.

Отже, дівчина просто хотіла поділитися своїми буднями у Лондоні та показати свою нову компанію, а нарвалася на критику. Звісно, це неприємно, але й коментарі не будуть лише позитивними, навіть якщо на фото кохання.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.