Слава Дьомін ледве не відбив Аліну Єршову у найкращого друга Топольського: “Він кликав на побачення”

В останньому сезоні романтичного шоу "Холостяк" учасниці були досить різні, за характером, за життєвим досвідом, позицією, поведінкою та загалом за мисленням, тому, спостерігати було цікаво.

Та найцікавіші події завжди починаються після завершення проєкту. Так, наприклад на пост-шоу завжди розповідають правду про зйомки, монтаж та реальні стосунки між холостяком та дівчатами. Але цього року пост-шоу було тільки фінальне, і відзняте через рік, навіть трохи більше. Тому, у житті дівчат змінилося багато, і найважливішою подією стала війна.

Аліна Єршова

Та навіть вона не завалила багатьом учасницям зустріти своє кохання після проєкту. Але є й самотні, наприклад Аліна Єршова, яку Алекс возив у Стамбул на побачення. Дівчина досі не зустріла свого чоловіка, проте залицяльники у неї є, і один з них досить відомий. Ба більше, це найкращий друг Топольського Слава Дьомін.

Слава Дьомін

На пост-шоу Слава виявив не аби який інтерес до Аліни, його підкорила доброта дівчини та її стійкість водночас. Дьомін за кадром сказав, що він закохався з першого погляду. А потім знайшов номер Єршової та кликав її на особисті зустрічі. Та дівчина не знаходила часу.

“Він запрошував мене не раз і пообідати, а потім і повечеряти. Але я мала свої справи і ми якось досі не зустрілися. Та до сьогодні ми з ним досить  добре спілкуємось. А новорічне його привітання було таке, Аліна вітаю тебе, сподіваюсь, ми побачимося в цьому році” – розповіла Аліна.

Розповідь Аліни про Славу Дьоміна

Також дівчина зазначила, що Дьомін відразу зізнався у симпатії, і цей вчинок здається Аліні дуже чоловічим. Також в один і той же період Єршова з родиною їхала у Ворохту на відпочинок, і за випадком Дьомін також, проте й там вони не зустрілися.

Та попри всі збіги долі та намагання Слави підкорити Аліну, вона ще емоційно не готова підпустити до себе чоловіка. І це стосується не лише друга Топольського, а всіх, оскільки на побачення Аліна не ходила з моменту завершення проєкту. Тож, чи полонить Слава серце норовливої та доброї Єршової – покаже час.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.