37-річна Злата Огнєвіч стане мамою: екс-холостячка розсекретила, коли в її родині станеться поповнення

Знаменита українська виконавиця Злата Огнєвіч повідомила, що готова усиновити дитину. З яких умов відбудеться поповнення в родині співачки, дізнайтеся в статті.

Відомій українській співачці Златі Огнєвіч вже 37 років. Як правило, представники шоу-бізнесу у цьому віці вже можуть похизуватися міцною родиною та підростаючими спадкоємцями. Втім, зірка неодноразово зізнавалася, що пожертвувала особистим життям заради успішної сценічної кар’єри. Аби надолужити втрачаєте артистка навіть пішла на романтичне реаліті, після якого звернулася до психотерапевта.

Злата Огнєвіч стане мамою

Чоловіки Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч стане мамою

Повномасштабна війна — також не надто зручна умова для будування серйозних стосунків. Після її початку Злата здебільшого була зайнята гастролями, які влаштовувалися лише на благодійних засадах.

Але дещо кардинально змінилося у свідомості зірки. Нещодавно вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що готова усиновити дитину. Це досить актуальне питання, особливо серед знаменитостей, адже через воєнні дії та російську агресію в Україні чисельність сиріт стрімко зростає.

Злата Огнєвіч стане мамою

Але Огнєвіч підкреслила, що не дивлячись на свою готовність забрати дитя, для цього їй необхідний чоловік, який зможе розділити з нею цю відповідальність. Ба більше, мова йде про усиновлення не як альтернатива рідним дітям.

Нагадуємо, що після закінчення зйомок “Холостячка-2” Злата зіштовхнулася з жорстокою правдою. Редактори шоу на всю Україну показали, як її колишній обранець Андрій Задворний розповів на камеру, що прийшов на проєкт суто заради піару. Після цього співачка не стрималася та зі сльозами на очах розповіла глядачам про свої почуття. З тих пір Андрій та Злата не спілкуються. Зараз бізнесмен будує стосунки з іншою.

Схожі статті