“Хлопці вибудували схему”: на річницю загибелі Скрябіна його мама зізналась, чи дійсно це був нещасний випадок

Через 8 років після загибелі легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна його матір пані Ольга поділилася власною версією смерті сина.

Легенда української естради, автор хітів “Люди як кораблі”, “Cтарі фотографії”, “Cпи собі сама” Кузьма Скрябін загинув 2 лютого 2015 року на трасі біля села Лозоватка. Автівка зірки Toyota Секвойя зіштовхнулася з молоковозом і через декілька годин після ДТП Андрій назавжди покинув своїх фанатів.

Матір Кузьми Скрябіна зізналась, чи дійсно його смерть була нещасним випадком

Як легендарний Кузьма Скрябін допомагає Україні з того світу
Матір Кузьми Скрябіна зізналась, чи дійсно його смерть була нещасним випадком

Навіть через 8 років після трагедії фанати артиста не вірять, що він міг покинути їх через нещасний випадок і схиляються до думки, що його смерть була вбивством. Як з’ясувалося, і його матір Ольга Михайлівна такої самої думки.

Нещодавно український журналіст Олексій Суханов взяв ексклюзивне інтерв’ю у матері зірки та дізнався, що вона думає з цього приводу. Зокрема, Ольга Михайлівна пригадала про спеціальні пристрої, якими активно користуються на фронті для знешкодження дронів.

“Ми сиділи тут під цим, вже було тепло. І він мені сказав, що в нас рота, яка управляє безпілотниками. 200 км вперед, що їхні офіцери там айтішніки вистроїли таку схему, що поки він був на концерті, від такої, вона пені каже “включатель”… Магнітна присоска… Такої, як отвір в каналізаційний люк. І де до чого треба, до того його і приклеюють. І тоді отой центр управління безпілотником… Включає або виключає пристрій, який повністю на електроніці. А Секвойя була повністю на електроніці. Вони просто відключили, і тому в нього було і то і все. Ми рахуємо, що поки вона стояла… Її ж ніхто не пильнує. Присосочку поставили і пильнували. Вона каже, що хлопці вибудували схему. Але іде ж розслідування. Вони бачить, що ми погодилися на ДТП. Ніхто нічого не це… Ніхто в то не вірив. Не можуть мільйони людей помилятися”, — розповіла пані Ольга.

Втім, матері загиблого артиста залишається лише здогадуватися, що саме сталося, адже це її особисті підозри, які тим не менш можуть бути найближчими до істини.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".