Без Добриніна життя гірше? Переможниця Холостяка-9 Даша Квіткова, перебуваючи, на Мальдівах описала свій стан

Відомо, що переможниця проєкту "Холостяк-9" Даша Квіткова зараз перебуває на Мальдівах. Проте не все так яскраво на новому місці, як здавалося. Що сталося з Квітковою? Розберемося далі.  

На своїй сторінці в Instagram, Даша з підписниками поділилася, що вони із сином на Мальдівах трішки прихворіли. Зараз стан Квіткової набагато кращий, чим був цієї ночі.

“Сьогодні вночі збивала температуру і собі і Леву. Наразі, все більш менш. Головне, що Лев почуває себе класно та весело”, – поділилася Даша.

Зараз Квіткова знаходиться на Мальдівах зі своїм сином, та майже кожного дня старається постити нові публікації та історії. Найчастіше це красиві, гарні фото фігури в купальнику та позитивні відео.

Також зіркова матуся не забуває й за маленького Лева, адже багато історій та фотографій у Квіткової саме з ним. Проживає Даша на березі океану, де взяла в оренду віллу.

Ходили багато чуток, що саме колишній чоловік Микита Добринін оплатив цю поїздку. Дівчина запевняє, що це неправда, адже гроші вона заробляє сама за допомогою блогу, тому має можливість платити за себе самостійно.

Нагадаємо, що відоме подружжя Микита Добринін та Даша Квіткова вирішили розійтися. Вони здавалися такими щасливими, проте було багато сліз та розмов.

Про розставання, Даша та Микита повідомили у своїх соціальних мережах та інтерв’ю. Це було спільним рішення пари. Разом вони прожили майже 5 років. Підписники, своєю чергою, все ще сподіваються на продовження казкової історії.

Як зазначалося раніше, вони залишилися в теплих батьківських стосунках, адже разом пара виховує спільного сина.

Схожі статті