Олена Шоптенко вперше показала, як виглядає її 4-річний син: на Олега Винника зовсім не схожий

Зірка паркету "Танців з зірками" Олена Шоптенко мало говорить про своє особисте життя, а тим більше, його демонструє. Жінка вважає, що її повинні знати завдяки її професійним досягненням, а не завдяки її сімейним справам.

Проте відомо, що танцівниця вже давно заміжня пані й навіть, має дитину. Ще у 2016 році Шоптенко вийшла заміж за бізнесмена Олексія Іванова. Вона розповідала, що чоловік підкорив її своїм розумом та геніальністю, їй з ним цікаво. Ба більше, Олена просто захоплене тим, що робить її коханий. А це для жінки дуже важливо бачити у чоловікові. Адже, якщо чоловік не викликає захоплення своїми діями, досягненнями, поведінкою – це не ваша доля, і будувати стосунки немає жодного сенсу.

Родина Олени Шоптенко

Тож, вже 7 років хореографиня має міцну родину, а 4 з них Олена виховує свого єдиного сина. Щоправда, цей аспект життя вона не дуже охоче демонструє, оскільки особисте й має таким залишатися. Проте у профілі Шоптенко в instagram можна знайти фото з сином, проте майже всі вони без його обличчя, а це зовсім не дивує, оскільки молоді матусі дуже часто ховають своїх малюків від сторонніх очей, а Олена жінка досить відома, тому, можливо це і є причина.

Проте днями Шоптенко показала, як відпочиває на гірськолижному курорті, і навіть, вчиться кататися на лижах, чого завжди хотіла, але боялась, оскільки її ноги приносять їй заробіток, а лижі досить небезпечний вид спорту. Та після початку війни Олена зрозуміла, що не варто відкладати своє життя та свої мрії на потім, бо його може й не бути.

Син Олени Шоптенко

Тож, навчання проходить й маленький син танцівниці, і на цей раз хлопчика досить гарно видно на фотографіях, тож, можна роздивитися, що він більше схожий на чоловіка Олени Олексія. До речі, сина Шоптенко також звуть Олексій, тож, бажання між двома своїми чоловіками вона може загадувати щодня.

Схожі статті