Не прості дами: відомі імена всіх жінок, яких обіймав володар вовчиць Олег Винник – Полякова, Дорофєєва, NK

Олега Винника довгі роки вважали завидним холостяком, оскільки про своє особисте життя та тим більше про свою дружину Таїсію, чоловік ніколи не розповідав, оскільки, вважає, що його особисте не повинно нікого турбувати.

Винник – це народний володар вовчиць, бо саме так, він називає своїх чисельних прихильниць, і, звісно, йому було дуже вигідно, що ніхто навіть гадки не мав про те, що він вже багато років одружений, і його кохана завжди поряд. Тому й склався образ самотнього вовка. Та й варто сказати, що сам Олег досить добре справлявся зі своєю роллю, адже в його обіймах було багато відомих жінок.

Артист у період довоєнного життя дуже часто брав участь у різноманітних проєктах, концертах, де було багато інших зірок, тому контактував з відомими жінками, адже від цього не втекти. І Винник завжди досить тепло зустрічає жінок обіймами. Або грає на публіку залицяння, це також дуже доречно у світі телебачення. Тож, порахуємо, скільки українських знаменитостей було в обіймах Олега.

Оля Полякова є подругою Винника, тому, зовсім не дивно, що між ними довірливі та теплі стосунки, і обійми, звісно, ніхто не виключає. Тому Полякову Олег обіймав не один раз, як на публіці, так і поза камерами.

Надя Дорофєєва також потрапляла в обійми Винника, оскільки вони разом були зірковими тренерами “Голосу країни-11” і також досить гарно спілкувалися один з одним. Винник часто підтримував Надю й обійми були як жест підтримки та щиру радість за успіхи артистки.

Виник обіймає Надю

Олена Шоптенко була партнеркою Винника на шоу “Танці з зірками”, а які танці без тілесного контакту. Тому, танцівниця щоразу опинялась в обіймах володаря вовчиць, як на паркеті, так і за його межами.

Настя Каменських також стала колегою Винника у шоу “Х-Фактор”. Зірки сиділи поруч, тому їхні жарти та теплі обійми також не є дивними. До того ж коли переповнюють емоції, то це взагалі норма.

Ольга Сумська також не виключення. В мережі є одне фото, де Винник обіймає легенду українського кіно Ольгу Сумську, і ця фотокартка розміщена на сторінці самого Олега, а під нею привітання з Днем народження зірки.

Отже, виходить так, що Винник обіймає жінок лише як артист, а не як чоловік, тому що зірки мають бути дружніми та близькими, інакше гарного результату будь-якої творчості не буде.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".