Величне століття вже не те. Як актори серіалу виглядають зараз: бородатий Сюмбюль, Сулейман-дідусь та інші

З фіналу популярного турецького серіалу "Величне століття" пройшло багато часу. Як же змінилися виконавці головних ролей шоу і як виглядають зараз?

Халіт Ергенч

Як актори серіалу Величного століття виглядають зараз

Халіт вже на початку зйомок серіалу був не надто молодим, а тому після фіналу фанати помітили, як сильно відрізняється актор, коли знаходиться не в знімальному павільйоні. Колишній Султан Сулейман має сиве волосся, а також довгу бороду.

Мер’єм Узерлі

Як актори серіалу Величного століття виглядають зараз

Після того як головна героїня серіалу покинула основний каст, вона позбулася вогняно-рудого кольору волосся, а також сильно схудла. Як відомо, продюсери проєкту вимагали від Хюррем, щоб вона була пишною після народження п’ятьох спадкоємців. Звісно, тільки-но з’явилася можливість, як Мер’єм повернула свій власний образ.

Бурак Озчівіт

Як актори серіалу Величного століття виглядають зараз

Неймовірний красень та мрія жінок усього світу Бурак Озчівіт після зйомок в історичній драмі отримав неймовірну кількість пропозицій, і зараз є одним з найуспішніших акторів в Туреччині. Зараз він має бороду та довге волосся, але лише заради ролі, адже знову грає полководця.

Селім Байрактар

Як актори серіалу Величного століття виглядають зараз

Селім Байрактар грав харизматичного Сюмбюля Агу. Втім, поза зйомками це дуже брутальний та мужній чоловік, з довгим кучерявим волоссям та бородою.

Окан Ялабик

Як актори серіалу Величного століття виглядають зараз

Окан також має безліч пропозицій і вміє неймовірно перевтілюватися у будь-якого героя. Зараз колишній Паша має пишні вуса там бакенбарди.

Сельма Ергеч

Як актори серіалу Величного століття виглядають зараз

Сельма, здається, зовсім не старіє, але любить експериментувати зі своєю зовнішністю. Тому зараз її можна побачити з висвітленим волоссям та бровами.

Нур Феттахоглу

Як актори серіалу Величного століття виглядають зараз

Так само і Нур дуже сильно слідкує за своїм зовнішнім виглядом, а тому складається враження, ніби для акторки час зупинився.

Пелін Карахан

Як актори серіалу Величного століття виглядають зараз

Натомість у Пелін Карахан можна помітити певні зміни, і у кращу сторону. За цей час молода жінка перейшла у зрілий вік і зводить чоловіків з розуму своєю вродою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.