Суддя “МастерШеф. Битва сезонів” Ольга Мартиновська ошелешила Ярославського і Ектора новиною: “Вийшла заміж”

Відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська поділилась спогадами з юності. Суддя популярного телевізійного, кулінарного шоу "Мастер Шеф. Професіонали 2" розповіла, що мама забороняла їй приходити на кухню.

За словами шеф-кухарки ресторану в Парижі, мама аргументувала тим, що колись Оля вийде заміж і все життя просидить за плитою.
Ольга Мартиновська розповідає, що мати завжди казали: “Поки маєш можливість гуляй з кухні”.

Жінка пригадує, як смачно і чудово готувала її мама.

“У нас щонеділі був хліб, який пекли в печі, обов’язково борщ з пампушками. Влітку кожного дня нам готували коржики з молоком, у сезон вишень – вареники з вишнями. Їх ми любили смачно заливати домашнім медом. Словом, голоду ми не знали”, – так ділитися спогадами суддя “Мастер Шеф. Професіонали 2”

Шеф-кухарка згадує, що її улюблена гра в дитинстві – це будування “хатки”. Там маленька Ольга облаштовувала кухня на яку приносила старий і дірявий посуд. І найбільше їй подобалось запрошувати гостей до себе. Звісно вона вже тоді проявляла свої шеф-кухарські здатності і хотіла частувати гостей. Оля разом із друзями збирали макуху, крали яйця у своїх же курей, добавляли пісок і так виходив пиріг для друзів.

Ольга Мартиновська на МастерШеф
Ольга Мартиновська на МастерШеф

Кулінарка розповіла, що в їхньому селі працював один магазин, в якому навіть морозиво не можна було купити, бо не було морозилок.

“Там можна було купити якийсь оцет, печиво чи соду», – зазначає вона.

За словами Ольги, все життя вони у селі споживали натуральні продукти. Звісно, що про ніякі напівфабрикати й мови не можу бути.

Шеф-кухарка пригадує, як раз у рік родичі могли їй привести снікерс чи Юпі.

Вона також зізналась, що вперше картоплю фрі спробувала під час навчання в університеті, а морожені котлети вже коли була заміжня.

Українська шеф-кухарка заявила, що вона дуже легко через це розпізнає справжню їжу та неякісну. Їй легко визначити, коли бульйон з домашньої курки, а коли з промислової. Так само з будь-якими продуктами, які їй доводиться споживати.

Ольга Мартиновська дуже цим пишається. Вважає це своєю силою та талантом.

Схожі статті